Nederland in Beeld

Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland


Foto's Zutphen
Algemeen

Zutphen - Het Bourgonjebolwerk aan de IJsselkade, beter bekend als 'de Bult van Ketjen', vormt een onderdeel van de vestingwerken. Bij normale waterstand kan men zich 'onderlangs' te voet begeven richting Vispoorthaven. Van bovenaf biedt de Bult van Ketjen prachtig uitzicht over de IJssel.


Foto's Zutphen
Algemeen

Zutphen - Zicht op de Drogenapstoren vanaf de Tadamasingel. De toren werd tussen 1888 en 1892 omgebouwd tot watertoren. In de jaren zestig kreeg de Drogenapstoren een nieuwe spits die in originele stijl werd gebouwd. Uit kostenoverweging werden de karakteristieke dakkapelletjes, die de spits hiervoor sierden, achterwege gelaten. In 1983 is de toren omgebouwd tot woonhuis, aan de hand van een ontwerp van de Zutphense architect G. de Wilde.


Foto's Zutphen
Algemeen

Zutphen - Hoofdgebouw van het Oude Bornhof aan de Zaadmarkt. Het Bornhof was van oorsprong een oude mannen- en vrouwenhuis waarvan de oorsprong teruggaat op een testamentaire beschikking van kanunnik Borro uit 1320. Nu kan iedereen, zowel jong als oud, een woning in de Oude Bornhof huren. Alleen het woonhuis van de kanunnik is nog speciaal ingericht voor de ouderen. Hier werkt de Stichting Ouderenwerk nog in de geest van Borro.


Foto's Zutphen
Halterstraat

Zutphen • Halterstraat 2 t/m 22 • Op Halterstraat 4 bevindt zich een Antroposofische Bibliotheek. Sinds de komst van de antroposofische huisarts Bos in 1953 is de stad Zutphen steeds meer het centrum van de antroposofische beweging in Oost-Nederland geworden. Circa 10 tot 15 procent van de inwoners is antroposoof of voelt zich tot de antroposofische beweging aangetrokken. Zutphen heeft zich ontwikkeld tot een Steiner-stad met drie lagere scholen, twee middelbare scholen en een beroepsopleiding op antroposofische basis (vrije scholen). • Zomer 2010


Foto's Zutphen
Algemeen

Zutphen - De wekelijkse donderdagmarkt bestrijkt de gehele Zaad-, Hout-, en Groenmarkt en is een ochtendmarkt (de markttijden zijn van 8.00 uur tot 13.00 uur). De donderdagmarkt bestaat al zolang Zutphen stadsrechten ontving (tussen 1191 en 1196) en geldt als één van de gezelligste van ons land. De foto is gemaakt op de Houtmarkt, met zicht op de karakteristieke Wijnhuistoren; de klanken van het carillion en het geroep van kooplui gaan hier hand in hand.


Foto's Zutphen
Algemeen

Zutphen - De Dieserbrug vormt een aloude verbinding over de Berkel tussen het Rijkenhage en Dieserstraat. De brug biedt prachtig zicht op m.n. de Berkelruïne. In de Dieserstraat bevindt zich een oude synagoge en iets verderop de monumentale Sint Janskerk.

Home Foto's van Nederland / luchtfoto's van Nederland Voeg foto / luchtfoto toe

  Gelderland > Zutphen > Ina Boudier-Bakkerlaan
Satellietfoto van Ina Boudier-Bakkerlaan te Zutphen

Let op: Satellietfoto of kaart kan afwijken!Eigen luchtfoto's / foto's van Ina Boudier-BakkerlaanHeb je nog een foto van Ina Boudier-Bakkerlaan in Zutphen?

Ja, voeg deze hieronder dan toe als je wilt
Nee, dan nu nog even eentje maken met je digitale camera!


Veel mensen bezoeken deze website dus wanneer je een foto toevoegt van deze straat
kan iedereen daarvan genieten, uiteraard kunt u uw naam hieronder vermelden mocht u dat willen!


Voeg een foto van Ina Boudier-Bakkerlaan toe
In dit scherm kun je luchtfoto's / foto's van Ina Boudier-Bakkerlaan toevoegen.
Het liefst van de hele straat, maar een huis of monument toevoegen kan natuurlijk ook.

Wijk
Foto
Let op:
1. De foto mag niet groter zijn dan 2 MB!
Klik hier voor uitleg om je foto's te verkleinen
2. De foto mag geen copyright schenden
Dus geen Google Earth foto's e.d.
3. Svp geen foto's waar mensen te nadrukkelijk op staan.
Type foto Foto / Luchtfoto
Omschrijving
Foto gemaakt        Jaar

Voeg een bericht over Ina Boudier-Bakkerlaan toe
Woon je op de Ina Boudier-Bakkerlaan te Zutphen of heb je met deze straat iets gemeen, laat hieronder dan je bericht achter:

Dit gedeelte is gesloten omdat er veel misbruik van gemaakt werd.